Idag är det suuul

Har legat ute och stekt massa idag, superhärligt :)
Snart lite långledigt med, hoppas på att ngt kul händer då till helgen. Även kollat på lite saker man kan hitta på i sommar att göra på semstern. Pussiikrammiii

Morsdag

Idag är det Morsdag, fint påhitt egentligen att ha en extra dag som vi ska tänka lite extra på våra Mammor som oftast finns där och stället upp för än. Alla ni som tycker det är överskattat, tyst med er, det är precis samma sak med Alla hjärtansdag och Farsdag, det är väl trevligt att kunna fira och pyssla om dem som man tycker mest om då på en alldeles spciell dag?

MinMammaÄrBäst♥

Konfirmation idag


Här är en del av kusin skaran;) Malin i vit klänning som konfimerade sig :)

Vi kusiner har matchande bilar här på landet, ett måste.

Jag och min syster<3


Haft en trevlig dag, först såg vi på allt i kyrkan, därefter hem och äta hos Malin, exotiskplanka, heter det så?


Tuddeloo alla glada.

Heeeej alla readers:D

Idag svängde jag in till Nette och hjälpte henne packa inför flytten igen;). Sen drog hon iväg och tränade och jag passade på att ta en liten sväng med Maria och Sandy på stan, alltid trevligt att göra affärer med dig Säändy;).
Nu sitter jag hos Nette igen och så förblir det tills hon börjar jobba ikväll. Ha det gött alla:).

Fartfylld dag

Idag ringde klockan halv åtta på morgonen, en helt totalt omänsligt tid att gå upp på tycker jag verkligen!

Ut med hunden som vanligt innan frukost, sen bar det iväg till Komvux för att jag ska läsa lite kurser där till hösten ( och nu så "hatar" jag när folk dömmer folk som går på Komvux för dem tror det bara är folk med IG som går där, men jag kan berätta att jag har MVG och VG i alla ämnen men däremot har jag inte hunnit läsa alla kurser jag vill och behöver inför högskolan, därav börjar jag på Komvux).

Sen åkte Mamma och jag till Rusta för att kolla tapeter och färg, sedan vidare till Maxi för att kolla i alla affärer och självklart den obligatoriska svängen till Arken för att kolla på kaniiin beebiissaaar♥. Mitt hjärta smälte lite inför alla söta fluff-bollar.

Nu har jag tagit en däck i soffan, snackat lite med min fina kusin Monica och även hunnit med en kvällspromenad med Kotte:). Nu ska jag avrunda kvällen med en cool banan.

22.46 och det är Måndaag

Ha just fått en härlig massage av Nette, jag hjälper henne flytta lite grejer, har ätit av hennes mat, så jag tyckte även det var rättvist att hon skulle ge mig lite massage som avrundning här på kvällskvisten.

Nu sitter vi och ser BB men jag tycker inte det är så bra sedan Rodney åkte ut
Här är lilla Nettan och hon är lite sne för hon har ont i armarna efter massagen nu;)


12.25

Lördag: Åkte in en sväng till stan och umgicks med Robin, Fille och Viktor, vi tänkte uppleva jordens undergång ihop, men icke sa nicke, inget hände ju så jag drog hem:P.


Söndag:Igår låg jag ute o pressade hela dagen, därav den dåliga uppdateringen.


Idag blir det nya tag. ska nog in till stan en sväng o träffa lilla söta Nette;).

Är det normalt att sova såhär när man är katt↓

Tuddeloo:)

Hade en klockren kväll igår på CW.
Jättetrevligt folk och så kul att få träffa mina tjejer:), sen att man blir kallad för snobbig bloggerska är ju en annan femma, är det någon som känner sig träffad;)?

Jättekul kväll iallafall:)
Fått lite frågor om hur jag alltid sminkar mig så fint (tack) kan ju visa mitt smink igår, inte den vackraste bilden men där ser man färg upplägget rätt så bra ↓



Vitt längst in vid ögat, vit kajallinje längst ögat, lite gråare ögonskugga vid mitten av ögat för att längst ut skugga med mörkare färger. Och sen 5 kg maskara också så man får flirtiga fransar;).

Här får ni även en fjortisbild på mig hur jag såg ut igår



Och nu till det som gjorde min kväll, BAMMPAARAAAA... Fick kommentarer om att jag gått ner i vikt, och det blir jag jätteglad över att höra. För det har jag faktiskt gjort, 10 kg sen förra sommaren.

Tack och hej, nu ska jag ut och GÅ!.

Idag är det Fredag

Idag har jag legat och stekt, happyday lixom:). Äntligen lite sol.

18.42

Igår var jag på kalas hos min kusin Monica som fyllt år.
Hade jättetrevligt och var massa folk där, bjöds på god mat.
De har så himla fint hus, jag vill också ha ett hus att inreda som jag vill. Miljonärer där ute? hojta till? 073.....

Såhär såg jag ut igår


Nudå gott folk, blir lite maränger, chokladsås och glass som avrundning på kvällen, beatch 2011, here I come!

:)

Det löste sig med hunden;)...

Aha, annars idag då, haft farbror här på en fika, sen drog jag vidare till Husby för att inhandla lite lunch, kommer en härlig bild på det strax, (not).

BAMPARRAAAM * Till veckans snackis då, hade ramalt en dam utanför Ica, slagit i huvudet och runnit blod och abulans var på plats, så antar det kommer bli veckans snackis, händer ju inte så mycket annars på landet.



Look of today


BUSTED

Busted!

Min hund plockades precis in av polisen för att ha urinerat på offentlig plats... Hoppas han bara får dagsböter...

Här har ni bildbeviset

All we have different dreams....



Vissa har frågat om programmet jag sökte till. Jag kan ju inte avslöja så mycket, men dem är intresserade och jag är välkommen att delta om jag vill, men frågan är nu, vill jag det?

Kommer mitt deltagande påverka framtiden, alltså det är inget "skandalklassat" program, men skulle jag palla att vart jag än gick, kanske folk kände igen mig, eller är det bara en period man blir igenkänd om man är med på tv? Lixom jag kommer ju inte ha fans världen över som gråter och skriker mitt namn, men den där lilla skaran i Sverige som kanske kommer känna igen mig, skulle jag palla det, jag vet inte faktiskt? Jag menar, jag är den personen som ibland kan undvika att gå förbi ngn man känner inne i affären för att slippa prata. Jag måste tänka, man kanske ska ge platsen till någon som verkligen vill ha den.

Men å andra sidan, folk som känner mig väl, undrar varför jag vill vara med i ett program, jag som "alltid varit så duktig och välskott, alltid haft bra betyg och varit nere på jorden", men det är just det som det handlar om, jag är trött på det nu, vore kul med något HELT nytt, som absolut inte är likt mig, men detta kanske var för stort steg...

Och något jag är lite ledsen i ögat för då, är att självaste Rodney var på Blacka konserten, och inte jag! Den bästa från BB, älskar hans chargong (stavning) inte många som förstår den ironin, men jag gör och det är klockrent med lite dryga personer.

Sjukt trevlig helg :)

Igår då, först kalas hos Mormor och Morfar, god mat och trevlig sällskap.

Sen på kvällen bar det av till kusin för hon fyllde 30, mkt lyckad kväll och så galet trevligt:D


Jag är ju trotts allt 20 år, det förklarar varför jag ser lite kut-ryggig ut på bilden.


Lite släkt hos M&M

I våran släkt är alla skygga för kameran utom jag.
Avslutar med en bild på mig och min sis.

A person who never made a mistake never tried anything new.

Tänk på det ni kära läsare, många som gör misstag ser det som ett stort misslyckande, men många gånger kan man lära sig utav misstagen också. Men men nog med visdomsord här nu på kvällskvisten.

Iövrigt då, haft en trevlig dag, farbror har varit på middag här, jag och min syster och min Mamma har haft tjejkväll med massa godis ( där sprack även idag, som alla andra dagar, mina planer om beatch 2011) men vad gör det om 117 år;)?.

Här är en bild på min söta lilla fluff, som för övrigt har väldigt ont i tassen just nu och jag tycker synd om honom, jag menar, alla har väl haft ont i tassen någon gång och det är inte att leka med ;)



Nu inväntas här BB för fulla muggar, mitt beroende, min passion, min kärlek!

Over and out!


tudeloo alla glada...

Idag har jag gått upp... håll i er nu.... kl 7!

DET ÄR VERKLIGEN INTE EN MÄNSKLIG TID...
 Undra när jag ska hitta min man som kan försörja mig genom livet, dyker upp...

Iaf, åkte till Vrinnevi, lite samtal och så, gick good, hem och sola o måla altan igen, och sedan en tripp in till Smedby för lite kortspelande och jag vann :D...


Effektiv dag

Idag vet jag inte vad som hände, jag var effektiv! Målade och skrapade altanen, lite duktigt ( samtidigt som jag solade ryggen) man måste ju vara lite smart ;).

Sen då, roligaste, har mejlat in en ansökan om att medverka i ett program, fick svar idag, och dem ska ringa upp, :)


:)

Idag har det varit en FIN dag, tjohoo, legat ute o pressat, brännan here I come!

Även funderat lite idag
Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna. Att vara stark är inte, att alltid orka, att lyfta mest, eller vilja mest.Att vara stark är inte att springa snabbast, att komma längst, eller att alltid lyckas.
        Att vara stark är att se livet som det är, att acceptera hur det går, leva livet som det är, att falla till botten, att slå sig hårt, och att alltid orka ta sig upp igen. Att vara stark är att våga hoppas, när ens tro nästan försvunnit. Att vara stark är att se ett ljus i mörkret, att alltid kämpa, för att nå dit.


:)

Såg nyss Twilligt med Mamma och syster, sett den några gånger förut men de filmerna är rätt bra:). Gillar hur dem filmat allt och sedan är ju Edwards blick to die for... ;).

Även ätit lite tårsta och bakat för att fira lite med körkortet idag, i våran familj firas allt.


1 år idag<3

Idag har jag haft körkort i exakt ett år;).

Fan vad fort tiden gått, jag minns det som igår, galet nervös, den enda som visste om det var Mamma, så minns jag när jag klarade allt o smsade runt till alla o berättade det och åkte upp till Mormor och Morfar och firade och tackade dem för deras sponsring till körkortet:).

Idag firade jag och mitt körkort våran 1årsdag med att gasa bort till vårdcentralen för ett härligt stick i armen, underbart! 


Idag är snart en annan dag...

Givande överskrift.

Jaha, idag, underbart väder... Not. Träffat Robin en sväng och Vicke med en galen liten hund.

Annars då? Jovars, det är rätt så bra, sitter och längtar efter sommaren, checka in denna bikini, snygg?

Eller som den puma jag är så kanske jag borde köpa denna;)? Mjaaaaoooouuw

Lite nostalgi...

Ja, det är precis vad min kväll bestått av, suttit och snackat med Sofie. Vi umgicks jättemycket förr, sedan försvann all kontakt och nu har vi hittat den igen, och det är så kul:).

När vi var små skickade vi brev till varandra och skrev och ritade hur vårat drömhus skulle se ut och att vi skulle ha ett stort stall med hästar och massa djur, för er som missat detta alltså, Sofie och jag ska bli grannar när vi blir stora, det bestämde vi för ca 10 år sedan;)

Här är en bild till ära, Sofie och hennes häst. Så jääävla vacker bild♥.

En bit på vägen är vi iaf...

Sofie har häst - check √
Jag har häst-
Vi har byggt hus-




Bättre sent än aldrig.

Här kommer lite bilder från min underbara Valborg:)

Det började med lite Chill hemma hos Robin, sedan vidare till Jocke för att grilla och jag grillade ju min berömda soyakorv, och umgås med trevligt folk. Fick även se en liten eld och fyrverkerier vilket gav lite mer Valborgsstämmning:).

 Jag hade även köpt majblomma, sweet va;)?

Tuddelooo;)     



                         Bilderna är "lånade"   (A).







Vissa människor asso....

Det är så skönt när man känner man får stöd o pepp från vissa. Tack J!

Det är inte alltid bra att försöka vara stark utåt och allt sådant, det är okej att vara ledsen ibland, men för många människor ses det som att vara svag. Att man är svag för man mår dåligt och inte kan hålla tillbaka känslorna.
Jag tycker man iställte kan vara jävligt stark som vågar visa.

Jag har ju tjutit några gånger inför folk,har så svårt att hålla tillbaka tårarna, kalla mig lipsill eller vad ni vill;)  Och nu kom chokladen hemkörd till dörren också, kan denna dag bli bättre;)?

Nu vet jag...

Skickade iväg Mamma till Ica för att handla choklad som jag kan trösta mig med. En kvinnas bästa vän näst efter solen är det va;)? 


Härligt väder

Jaha, det var ett himla trevligt väder vi fått idag då, jag som hade planerat att vara grymt upptagen med att ligga på altanden mellan sisodär 11-16 idag, men icke sa nicke, gud hade andra planer för min dag.

Återkommer med mer uppdatering strax, ska fundera ut vad jag ska trösta mig med nu när mina planer sprack.

:PPP

:PPP

:);)

:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0