Lite test



Har försökt mig på ett kollage här:).
Men detta är halsbandet jag fått utav Mamma idag, och bredvid ser ni lite av det jag fick efter familjen varit i Danmark.

IDAG%Igår




Igår hade jag och familjen återigen en mysig kväll på altan, vi grillade, spelade spel och åt godis. Jag hade en riktig piss dag igår, jag låg i sängen enda till kl 19 på kvällen, utan att gå upp, så jävla sur och irriterad på allt och alla och speciellt på alla "vänner, så trött på att alltid höra av mig först, så nu orkar jag inte bry mig.

Men några socker-kickar senare på kvällen blev jag glad:D. Tack vare my family okså♥.




Idag så har jag varit med Mammi i Hageby, vi har kollat kläder åt oss båda två och jag fick ett jättefin halsband av Mamma, taack:D♥. Mamma handlade massa kläder också, så nu är hon riktigt ärtig:D.
Vi handlade även mat och medicin till min lilla vovve, över 800a hundra spänn för hans medicin, herregud:O. Men det är han värd så han lever längre, min lillaulltottkott.

Sen kom farmor och Siv förbi en snabbis och lämnade av min syster, de hade varit hos min kusin och badat, fikat umgåtts mm, och plockat svamp!
Nu har Mamma och jag precis varit borta och tankat min bil, för snart åker jag på semster själv.

Puss&Kram

2day

Idag har jag inte mycket att säga.
Jag är sugen på mat. På smörgåstårsta, eller inbakad pizza, eller fruktbricka.

Kan passa på att lägga upp en bild från min kusin Malins konfirmation där det blev exotiskt fruktbricka, gott!
Och sen kan jag skicka en annan tanke åt min kusin Monica som idag åker till Barcelona, jag är lite avundsjuk + att jag hoppas de får en superbra resa:)! 
 
Och sen kan jag även berätta att jag fått inbjudan av Tyra nu att komma på hennes öppning av butik i Norrköping, jag skulle verkligen vilja ha en goddiebag, så funderar på att komma tidigt och köa, får se hur lat jag är imorgon.

                                                                                   ↓↓↓


                                    




Bild på släkten Lindberg→→↓

                                          

                                                    jag↑    syster Wilma↑ Malin kusin↑   Monica kusin↑

Family is home

                                                                                                         



Han må vara gammal, hela 19 år, men sina vitaminer tar han duktigt ändå;).

Idag har jag bara solat hela dagen, bäst att passa på när det för en gångsskull är sol ute. Även varit ute på
massa promenader idag.

Nu åt jag nyss lite glass och pratade med Farmor, men la på för såg hur lyset från bilstrålkastare kom borta på vägen
vilket betyder att min familj kom hem, de har varit i Danmark på lite semster under några dagars tid!

Bakryck idag

Jag vaknade halv åtta idag, gick upp och ut på morgon promenaden med Kotte, sen så satte jag igång och  bakade:).

Blev≡
♦ Kärleksmums/ mockarutor ( säger man så)?
♦Kolasnittar
♦Chokladkakor
♦Vaniljkakor

Känner mig riktigt stolt och hemmafruig av mig ;). Men det är faktiskt kul att pyssla och dona hemma.

Lite senare på dagen kom Robin och fikade lite, och jag fick MVG av honom haha. Hade även en liiitet litet paket (är ju tanken som räknas) till honom, för vi inte setts på länge, bara ute på krogen och så, men det räknas inte enligt mig för då ses man ju inte så mycket och kan umgås;).
   På bilderna kanske det inte ser så jättegott ut, men tro mig... MUMS!


Ikväll har ajg även kollat på serien THE HUNKS, och jag tycker det är intressant, de har samlat massa hunkar och filmar hur de beter sig, deras syn på kvinnor, förhållande, äktenskap, barn, festande mm. Och det jag menar med att det är intessant är att de filmar ju lite si smyg och ibland "öppet" så man får höra deras innersta tankar.

Planer i veckan då... Puls känns ju nästan lite som ett måste på Torsdag då lite BB-deltagare kommer, jag är ju trottsallt en trogen BB:are!


                  
 






                                 


                                                                              ♥

Tack alla fina läsare :)

Jag är såå glad för de svaren jag fått utav dem som velat svara, och jag tar gärna emot fler svar om vad lycka kan vara för just Dig.




Är så intressant att se vad människor anser är lycka för dem.

En sak jag märkt utav de kommentarer jag läst, är att ingen nämner ens pengar. Ibland verkar ju vissa ha en version om att ha mycket pengar gör en lycklig, och till viss del tror jag det kan stämma, inte att man blir lyckligare men att det underlättar till att göra grejer så man kan BLI lycklig, tex köpa den där resan man verkligen vill åka på, eller fixa till sin bostadsrätt mm.

Att sätta upp olika mål som kan göra en lycklig kan med vara en ide, och min just nu är att fixa en header men tyvärr är jag otecknisk!

Ha en bra kväll alla fina och att få läsa era kommentarer har gjort MIN DAG idag♥

IDAG

Min
Morgontrötta vovve hahaha! Han vill bara ligga kvar i sängen och sova...





                                    

Men efter en dusch, precis som vi människor, så piggnade han til, men Kotte gillar ej vatten så Pappi fick ju hjälpa till lite;). Sen är det ju bara att föna sig och fixa frillan, sen dags för morgon promenaden. 
                            
 Så söt, han är lycka för mig ;).
                            

Lycka

♥Vad är lycka för Dig♥

Lycka kan ju vara så himla mycket olika saker. För mig kan det vara att jag får mig ett skratt för mina djur gör så konstiga saker ibland, eller att man får en komplimang när man minns förväntar sig att få det.

Lycka tycker jag även kan vara att glädjas åt andra tycker jag. Alltför ofta nuförtiden så avundas man andras framgång och snackar istället skit och försöker klanka ner på den personen, försök istället att glädjas åt andras framgång och kanske är det normalt att avundas på ett sätt men försök att vända det så att blir mer peppad och att försöka lyckas lika bra som någon annan.

Jag har vissa personer som lyckats med det Jag alltid drömt om, och kom först med det jag kanske hellre hade velat lyckats med först, men så är det här i livet, men istället för att snacka skit om dem, så glädjs jag åt deras framgång och försöker själv att nå mitt mål på mitt sätt.

Jag tycker det är så viktigt att man försöker på sitt sätt, för hur många vänner man än har, och hur många "vänner" man än har, kompisar, bekanta, familj mm. så är man alltid ensam ändå och måste följa sin egen väg, ingen annan kan lyckas åt än.

Det jag egentligen ville ha sagt var, att sluta avundas på alla, sluta snacka skit, sluta mobbas, sluta hata och börja sprida glädje istället.

Livet är för kort för att vara avundsjuk och må dåligt. Och jag har väldigt lätt för att ge komplimanger enligt mig själv, och det verkar störa vissa istället, för här i Sverige om man ger någon fin/snäll komplimang till någon, så tror folk genast att man har en baktanke bakom det hela och vill ha något tillbaka, men så är det inte för alla, jag vill faktiskt bara vara ärlig och "ta hand" om folk som jag känner, och kanske inte känner, genom att kanske ge en fin kommentar eller något för att stötta och peppa det dem gör, är, lyckas med mm.

Och det finns 3 personer inom bloggvärlden som jag tex verkligen blir inspirerade av och glädjs åt, och dem vet om det.

FRÅGAN TILL DE SOM KIKAR IN PÅ BLOGGEN HÄR NU, ÄR:   VAD ÄR LYCKA FÖR DIG?

Skulle vara så kul att få veta det :)

Mer kärlek och glädje åt alla:)♥


                                                  
                                                 

Kväll och matlagning:)




Ser inte så gott ut och kanske inte så mycket ut för världen, hehe, men lyckat blev det ;).
Ikväll stod jag för maten. Som ni ser blev det klyftpotatis, vitlök i gräddfil, sen gjorde jag kyckling i ugn och när det är tio minuter kvar på kyklingen har man i fetaost, rödlök, olja och tomat.
Vi åt ute på altanen, min fina familj♥.
Och snart är jag själv hemma igen, för familjen ska iväg på lite semester till Danmark mm.

14.28

Har solat lite idag, fast tycker det känns som höst i luften, är så kyligt ute.

Igår blev det utgång med lite folk, mötte upp Camilla lite och sen Cilla, hon och jag dansade och hade det jättekul hela kvällen även denna helg:). Är så glad man håller ihop efter Studenten♥.

En sak bara, alla 93or som bara kaskad-spyr överallt, skärp till er! Lär er festa på hemmafester och lär er hur mycket ni tål, så slipper ni göra bort er inför alla andra på Puls och bli utslängda av vakterna. Och nu ska jag ej dra alla 93or över en gräns, för många skärper sig med :). Men somsagt, många av de som spýr o är deckade o jobbiga, känner jag igen från min gamla skola! Så,,, skärpning skärpning!

Igår


Här har vi en naturell bild på mig och Mulle;).

Igår åskade det så mycket men familjen och jag hade en riktig mysstund ute på altanen, spelade Fia med knuff, åt grillat och godis. Och min Mulle var ju med förstås, obligatoriskt! Skönt med en Fredagkväll hemma ihop med familjen, länge sedan.


Jag älskar djur :)

här är en bild på mammas kompis valp" så söt :)
 alla djurbebisaaar är så sjutk söta, jag dör lite. Så små och fluffiga. Jag vill ha en kaninbebis, en pomerainhund när jag blir stor och massa kissekattisar :)


Helluuu out there

Vilka är ni:)?

Vore så kul om alla kunde lämna sin blogg till mig i en kommentar, så man kan få kika in på era bloggar med :)


Godnatt alla fina♥

                             

Vis-kväll i Arkösund

Åkte med Mamma på en tripp ner till Arkösund för att kolla på Tommy Nilsson som var där nere och spelade. Kul med en så passa känd person nere i lilla Arkösund.
Var mycket folk och mysig stämmning, kanske blir att åka ner nästa vecka igen när Kajsa Stina spelar.
Imorgon blir det nog Maggio på Holmentorget med lite folk:).

Tompa spelar, och vilken röst han har, kan nog vara en av Svergies bästa↓


Godmorgon

Varit ute och gått med min lilla fluff, innan frukost som vanligt.

Nu har jag och Mamma suttit och kollat på CSN och beställt koder och sådant, inför i höst när jag ska plugga. Jag är sugen på Beteendevetenskapliga programmet i Linköping till i vår eller nästa höst, fast på ett sätt är jag lika sugen på att bara jobba några år. Är mycket virrvarr i huvudet.

                            
Inspriation, cool chick

                            

Bild från i Lördags


Hahha jag gillar min blicK;)

Sandy&Jag- våran toppenkväll:)

Fia med knuuuuff

Igår var jag ju i stan somsagt, med Robin.
Åkte och hämtade honom så drog vi en sväng på stan, vi köpte en skjorta och en tjocktröja åt honom.
Sen lite köpa liiite godis och hem för att se lite tv. Efter ett tag skulle jag skjutsa honom till sin brosa, men innan vi åkte dit så tod vi en tripp upp till Jesper och Nette för att kolla in deras nya lägenhet. De har införskaffat sig en supper fin tvåa, skulle med vilja ha en lägenhet i det området, typ perfekt:).
Sen åkte jag hem och såg film med Pappa och åt godis(A) .. igen.

Idag har lilla Farmor varit här, vi åt lite mat, och så hade hon med kärleksmums, kan nog vara det godaste fikabrödet man kan äta;). Vi spelade även Fia med knuff i regnet ute på altan, mysigt med allt regn smattrandes mot taket, och rätt så mysigt att jag van också :D.

 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     


Regn

Bara massa regn, så blir en liten tripp till stan nu :)

U.T.G.Å.N.G

                                                                                                                                     

Såhär såg jag ut igår innan jag drog ut. För åkte jag till Camilla som bor vid sjukhuset typ, minns aldrig vad det stället heter xD. När jag kom dit då, åkte jag runt heeela området i jakt på parkering, fanns inte EN ENDA plast, utom en, som var världens trängsta parkering, men jag var ju tvungen att ta den, annars hade jag fått gå hundra mil. SÅ JAG HAR JU GJORT MIN FÖRSTA TRÅNGA FICKPARKRING, wiee. stolt faktiskt;):
 
Sen hemma hos Camilla kollade jag på hennes otroligt fina raggdoll katter, har med alltid velat ha den rasen, men nu är jag med inne på Raggmuffin ( sötaste namnet).

Sen iaf så åkte jag till Puls, mötte upp Sandy och Cilla, senare Camilla. Hade en otrolgit braa kväll, superlänge sedan det var så kul ute. Dansade verkligen hela tiden, lämnande Puls efter tre när de började tända i taket, haha, kom hem halv 5 på morgonen och somnade direkt:D.



Idag har Jenny varit här en sväng, jättekul :D. Massa tjejsnack, kan behövas ;)

High on life

Hm,,, måste tänka vad jag gjort nu;):
I Torsdags åkte vi och hälsade på Robins syster som fått barn, fikade och pratade, riktigt trevligt och såå fint hus, vill med ha! Sen på kvällen var vi med Vicke och Fille lite, på natten vaknade jag med värsta huvudvärk och illamåande= hej migrän kul att du kom. Hatar det...

Fredag= åkte hem till katterna lite, pysslade och så. Sen på kvällen kom älskbert, hade hyrt med sig film och köpte lite godis, pysslade om mig och min härliga migrän, usch hemskt att ha så ont och må så illa under så lång tid. Fått massa hjälp med katterna också, tack R ;)

Lördag: blir en liten tur in till Camilla, sen kanske Puls :)

Förövrig, längtar efter soool:D



Här då, surbullen som blev påkommen att ta det sita i Oboy-paketet;) haha(L)  ↓

Bird-sweden:)

En svan från Färgargården.



Såhär är det va, att vi i Sverige snackar "fågelspråk" tycker jag. Tänk bara hur många ord vi har som har något med fåglar inblandade.

Vi har att sitter man hemma, så sitter man hemma och ugglar.
Han har näsa som en falk.
Klok som en uggla.
Våran fortplantning kallar vi för göka ibland. (sry Mamma)
Dumma tjejer blir kallade skator.
Vi har kråkor i näsan;):


Det är bara några av talesätten, mer förslag;)?


:)

Snart ska jag förklara om varför Sverige är ett fågel land.......... :)

City-day

Jag vaknade upp på värsta humöret idag, för att shoopppaa! Så slängde mig i duschen och for in till stan, tur man är lite brun nu så man inte behöver smink, eller så är jag lat och skyller på brännan,, hmm :S. Håret i en slarvig bulle på huvudet med.
Var först i stan, sen åkte jag till Hageby. Hittade ett par skor iallafall, på Skopunkten, hoppas man slipper skoskav och ömma fötter under sommarnätternas ljuma kvällar;).
 
Inpuls köpte även ett par shyssta dojjor till min kära vän och kompanjon Kotte, tror han blev nöjd.





Som på rosa moln

OnOff har ju gått i konkurs... Hej jag vill passa på att handla!

•För det första tar jag jämt Mammas kamera för att fota till på bloggen = jag behöver en egen
•För det andra= Jag har en jättegammal mobil= Jag kan vara värd en ny
•För det tredje= Jag ska börja plugga i höst= jag behöver en egen data

Skulle vilja ha allt matchande i rosa, men jag kanske börjar bli för "stor för det" haha, eller vitt är ju med snyggt...

 SÅÅ blingig, finns på Coolstuff


                                                              




Godnaattt

 En blomma till min fina familj Mamma, Pappa, Wilma.


Och ett hjärta till min skatt.

  


                                                                   Tack för ni finns<3.


Tack Pappii:)

Som jag sa var ju Pappa i stan förut.
Sen nu när han kom hem hade han med två paket till mig med dessa två linnen i :). Min syster fick även två paket och Mamma fick tjugo rosor. Sen lagade han mat till familjen och farmor som även var med hem och åt.

Jag tycker det är så kul när man får saker när man inte förväntat sig det, som nu när ingen har namnsdag, fyller år, det är inte julafton eller något annat att fira, utan vi fick paket lite spontant för det är semster och så, det är roligt att bli överaskad i vardagen bara.

Fast mitt halterneck var i svart ;).

:)

Sitter här inne nu fast det är sol ute, men jag har så ont i huvudet. Mamma ocg Wilma är iväg och badar med mina mostrar och Pappa är i stan med Farmor och handlar så ikväll kommer de hit ska vi äta lite och umgås.

För att fördriva tiden lite nu när jag inte har något att göra så kan ni få se hur mitt rum ser ut, hade en lite "svart" period när jag inredde mitt rum då och det tyckte det var det snyggaste att inreda med.



My secret...

Hur utelämnad man än känner sig av vården, vänner,oförstående,familjer osv Ska man aldrig låta lågan slockna.
När man vågar acceptera besvären och söker hjälp för det, då får man kalla handen oftast.
När man kommer så långt att man får en diagnos och orkar försöka styra upp tillvaron, finns personen där då? Och när du prövar preparat efter preparat, har du blivit frisk då? Ibland är livet lite kämpigt...

Ibland är det inte lätt när det är svårt tyvärr, jag försöker vara positiv men ibland kommer verkligheten ikapp för mycket, man kan inte alltid blunda för problemen.


Helgen

Fredag: Jag var med Sara hemma hos Vicke, Fille och Robin. Spelade kort och lite gossip. Så sommarkvällar ska se ut, :)


Lördag:Var det lite kalas igen för Pappa. Vi grillade kycklingspett med vitlökssås och potatisklyftor och sallad.
En trevlig kväll med fint väder. Kul att träffa släkten♥. Släkten är typ det bästa som finns för mig, vi har en liten släkt som vi umgås och är väldigt tighta med, och dem är himla viktiga personer för mig.
Sen på kvällen åkte jag in till Viktor, Fille och Robin, där bjöd kvällen på kortspel.

sÖNDAG: hAha, skev dag, aldrig skrattat så mycket tror jag, skrattat åt ingenting, övertrött? Jag älskar att skratta ihop med dig, jag trivs i ditt sällskap och jag är lycklig när Vi mår bra ihop. 



Kolla vår söta katt Morriz då, han sitter och tittar genom fönstrena i "troll-skåpet"





aL Day, Al NiGht



Suttit på altan hela dagen igår. Robin kom förbi en sväng, vi var as hurtiga, spelade fotboll, badminton och sköt luftgevär, jag missade måltavlan hela tiden, men min sis kom och sköt första skottet i mitten direkt. herregud, talang? Kanske borde passa mig för henne om vi blir osams någon gång. skämt! På kvällen blev det lite grill.


Ikväll blir det att gå förbi Munken på en liten musik-kväll, kan nog bli trevligt, förra året var det 5000 pers där.

Jag vill ha

  

Det här vill jag ha, perfekt till lite kyligare sommarkvällar att hoppa i, eller till powerwalken tidigt på morgonen eller till filmmyset. Helt enkelt bra att ha!

Mot Ica

Fredrika ska till Ica för att köpa fika

Bra rim, not.

Nu blir det att handla middagar iaf, vi har brist på fantasi men jag knopade ihop en liten sommarmeny för tre dagar.
Tacos med massa sallad
Tonfisksallad-med massa sallad
Sprödbakad torsk-med massa dillsås




Så trött

Har ätit lite frukost och varit ute på min vardagliga promenad innan frukost. Idag är jag sjukt seg och trött.

Igår och idag

Det var så himla mycket åska ute på landet igår, jag var jätterädd. Mullrade och åskade, blixtrade rakt över huset och inne i huset, lampor blixtrade till och alla vitvaror slogs av, jag var jätterädd!

Åkte in till stan senare, där det finns lite mer åskledare än på landet:P



Vi hade det jättemysigt ute på altanen, med presseningar och att bara umgås, spela kort, lyssna musik. Trevlig kväll som bestod av att först grilla me Danne och Robin. Sen senare kom Fille, Vicke och Sara.

Kl ett på natten blev grabbarna sockersugna, så snälla som Sara och är så fick vi ju ställa upp på att baka lite.

                          

                    



Nu har jag städat lite, helt sjutk vad killar kan grisa ner på en kväll, tur diskamskin o disktrasor finns, och bäddat sängen medan Robin är iväg och tränar, senare blir det förhoppningsvis lite filmmys med Joppe och Linnea:)


Lite onödig fakta

Men ändå intressant att läsa på kvällen i brist på annat.
Jag har markerat det jag tyckte var intressantast med fet stil haha.





Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.

Endast en person av två miljarder kommer att leva till 116 års ålder.

En snigel kan sova i tre år.

Inget ord i det engelska språket rimmar med ”month”.

Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att
växa.

Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.

En struts öga är större än dess hjärna.

Kackerlackan har en otrolig överlevnadsförmåga. Även om den mister huvudet kan den leva i flera veckor – tills den dör av svält.

En krokodil kan inte sticka ut tungan.

Serien Kalle Anka var en gång i tiden förbjuden i Finland på grund av att han inte har några byxor.

Varje år dör det fler människor som blir sparkade av åsnor än som omkommer i flygolyckor.

Det finns fler kycklingar än vad det finns människor på vår planet.

Jordnötter är en av beståndsdelarna i dynamit.

Guinness Rekordbok håller rekordet för att vara den mest stulna boken på allmänna bibliotek.

Det var en dansk som uppfann inbrottsalarmet, men tyvärr blev det stulet innan han hann ta patent på det.

I vartenda avsnitt av TV-serien Seinfeld kan man se något med Stålmannen på.

Om man kunde köra bil till solen med en konstant fart av 100 km/h skulle det ta 176 år att komma ända fram – utan vilopauser.

Piloter, som i nödsituationer skjuter ut sig med katapultstol, får varaktiga men av detta. De blir 3 cm kortare varje gång de gör det. I regel får de därför bara göra det två gånger.

Fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar gör.

Den bok som utgivits i flest upplagor, förutom Bibeln, är Ikea-katalogen.

Det vanligaste ordet världen över är okej. Det näst vanligaste ordet är Coca Cola.

En loppa kan hoppa 350 gånger sin egen kroppslängd. Det motsvarar gott och väl att en människa skulle hoppa över ett par fotbollsplaner på längden.














Nu längtar jag tills imorgon, dels för att det börjar bli mörkt ute och jag inbillar mig massa konstiga ljud och är rädd just nu, och dels för att jag har en rolig dag att se fram emot imorgon, träffa undarbar♥ och vänner, grilla och umgås:)


Jag ger dig min moorgooon

Jag ger dig min dag



Svullade på rejällt med mkt mat idag asso! Tröstäter väl eftersom jag är ensam hemma;)?



Iminatrasigaskorjaggårlängstmedvägen haha


Vackert på LANDET på sommaren



Blåklint


Jag älskar verkligen min katt! Haha helt sjukt att man kan känna så för ett djur kanske, men han är mitt allt. Måste vara hemma och ta hand om honom, mata och pyssla, medan resten av familjen är iväg på lite semster. Min döva, gamla, skruttiga pensionärskatt♥



Idag har dagen bestått av att åka och handla lite mat och tanka bilen, slantarna rinner iväg hej!
Sen nu på kvällen ätit lite och varit ute på promenad i fina vädret. Är dock jätterädd att det ska börja åska massa i natt.

Tuddelooo

Alla glada ;) As usual

Igår skrev jag inget men hade en as bra daaag. Lite sol innan allt gick i moln, sen kom Mammas kompis Lena, så då blev det grillat och massa snack.
Idag åker min familj p ålite semster till vårat sommarställe, men jag blir ensam hemma för jag måste ta hand om våran pensionärskatt, för han är döv, kräver mat hela tiden och uppmärksamhet och klarar sig inte ensam så länge.

Min lilla Mulle i julas

RSS 2.0