Lite dålig updateHar varit lite dålig på att uppdatera senaste dagarna. Men iaf.

Onsdag: Var hos Jenny en sväng, sen kom Jessica vi hade det bara trevligt. Kollade Jennys semsterbilder, hon har varit en vecka Rhodos, så vi kollade lite bilder därifrån, såg underbart ut. De andra grillade lite, men jag var mätt och mådde illa som vanligt så kunde inte äta:P.

Torsdag: Åkte in till Komvux och skrev in mig (och nu åter igen blir jag så trött på kommentarern jag fått av folk) -Aha, var är det för ämnen du hade IG i som du ska läsa upp då?-
De flesta tycker jag tar för givet att bara för man ska gå på Komvux så har man IG i allt, för det första hade jag MVG i nästan allt, och jag ska läsa lite kurser på Komvux bara för skojsskull och för att komma igång med lite plugg igen. Sen åkte jag en stund till Robin.

Fredag: Åkte hem till Jenny en stund, en lite snabb visit på 50 min, men det vare lätt värt, jag hann trampa i en vattenpöl inne på deras golv och blötte ner hela strumporna, jag hann nästan få dörren att gå i baklås och jag hanns få fullt med katthår i hela röven på mina svarta jeans, men det fixade Jenny med lite silvertejp. Enligt Jenny löser silvertejp det mesta ;).
Sedan drog jag mig in mot Robin med lite folk. Vi grillade och så, supergulligt dukat, god pasta salld och god marinad, jag och Sara hade girltalk hela kvällen, så det ska vara och trevligt helt enkelt:).

Idag försökte jag sola lite, men har nog bihåle-inflamation för mitt ansikte dör typ och värker sönder hela tiden!.

Och imorogn börjar alla förberedelser inför sjukhuset...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0