Lycka

♥Vad är lycka för Dig♥

Lycka kan ju vara så himla mycket olika saker. För mig kan det vara att jag får mig ett skratt för mina djur gör så konstiga saker ibland, eller att man får en komplimang när man minns förväntar sig att få det.

Lycka tycker jag även kan vara att glädjas åt andra tycker jag. Alltför ofta nuförtiden så avundas man andras framgång och snackar istället skit och försöker klanka ner på den personen, försök istället att glädjas åt andras framgång och kanske är det normalt att avundas på ett sätt men försök att vända det så att blir mer peppad och att försöka lyckas lika bra som någon annan.

Jag har vissa personer som lyckats med det Jag alltid drömt om, och kom först med det jag kanske hellre hade velat lyckats med först, men så är det här i livet, men istället för att snacka skit om dem, så glädjs jag åt deras framgång och försöker själv att nå mitt mål på mitt sätt.

Jag tycker det är så viktigt att man försöker på sitt sätt, för hur många vänner man än har, och hur många "vänner" man än har, kompisar, bekanta, familj mm. så är man alltid ensam ändå och måste följa sin egen väg, ingen annan kan lyckas åt än.

Det jag egentligen ville ha sagt var, att sluta avundas på alla, sluta snacka skit, sluta mobbas, sluta hata och börja sprida glädje istället.

Livet är för kort för att vara avundsjuk och må dåligt. Och jag har väldigt lätt för att ge komplimanger enligt mig själv, och det verkar störa vissa istället, för här i Sverige om man ger någon fin/snäll komplimang till någon, så tror folk genast att man har en baktanke bakom det hela och vill ha något tillbaka, men så är det inte för alla, jag vill faktiskt bara vara ärlig och "ta hand" om folk som jag känner, och kanske inte känner, genom att kanske ge en fin kommentar eller något för att stötta och peppa det dem gör, är, lyckas med mm.

Och det finns 3 personer inom bloggvärlden som jag tex verkligen blir inspirerade av och glädjs åt, och dem vet om det.

FRÅGAN TILL DE SOM KIKAR IN PÅ BLOGGEN HÄR NU, ÄR:   VAD ÄR LYCKA FÖR DIG?

Skulle vara så kul att få veta det :)

Mer kärlek och glädje åt alla:)♥


                                                  
                                                 

Kommentarer
Postat av: KARATE EDITA

VAR MED I DAGENS BLOGG! Du har stora chanser att vinna. MVH Karate Edita.

2011-07-25 @ 00:35:05
URL: http://dallku.blogg.se/
Postat av: Emmy Asklöf

Jag tycker precis som dig! Och tack detsamma! :)

Kram

2011-07-25 @ 00:35:58
URL: http://emmyasklof.blogg.se/
Postat av: sofija arvidsson

sv: tack så mycket :)

tycker samma som dig, människor nu för tiden är så sjukt avensjuka o självupptagna att dem inte kan tänka på ngt annat än sig själva vilket är väldigt synd! jag älskar när andra lyckas, och gör framsteg, jag tycker bara det är kul att få vara deras vän.. men vissa gör ju inte det.

2011-07-25 @ 02:47:23
URL: http://sofijaarvidsson.blogg.se/
Postat av: pinkypanky

gu vilken söt blogg =)

2011-07-25 @ 09:04:31
URL: http://pinkypanky.blogg.se/
Postat av: Emma Roodla - fotograf

ja åh så fint!



Jag håller med dig, jag har aldrig tyckt illa om någon eller kollat snett för att det gått bra för någon person eller ens överhuvudtaget. Jag anser att glädjas åt andra är en av de fina sakerna här i livet. varför gå och vara avundssjuk och säga dumma saker till andra när man kan hjälpa varandra? eller ge en stöttande kommentera och att visa att man är imponerad, varför trycka ner någon för att man själv inte är där? jag förstår det inte!



Glädje för mig är så mkt. det finns gädje i att ge bort något, kärlekens glädje, glädjen som får en att skratta och det finns glädje i att glädja andra med en liten kommentar. jag tycker att vi förövrigt är dåliga på att ge varandra komplimanger, det är mkt skitsnack, blickat och avund och det gillamr inte jag! jag tror att man sj'lv kommer längst i sin karriär om man spelar ett schysst spel, ställer upp för andra och hjälper andra. det lönar sig i längden och på sin väg fram finner man flera som kommer att hjälpa en när man själv behöver ha hjälp!



Lycka och glädje för mig är helt enkelt bland annat när jag själv mår bra men framförallt när andra mår bra och dessutom när det är jag som har fått en annan människa att må bra, kanske endast pga en komplimang! Några få ord som kan göra så mkt!

2011-07-25 @ 10:23:56
URL: http://babiidarling.blogg.se/
Postat av: Frida

SV: Tack så mycket! :) Vad glad jag blir. Intressanta argument du tar upp, som stämmer. Jag har faktiskt inte tänkt så mycket på vad lycka är för mig. Oftast brukar jag säga snälla saker till folk, dels för att stärka dem men också mig själv. Men för mig är nog lycka att känna att man lever. Att gå i skolan, träffa kompisar, ha den där hemska dejten, sen den där grymt lyckade efter några år... Vet faktiskt inte.. Eller jo. Lycka för mig är att känna livsglädje, att vara nyfiken på livet och vad som väntar. Att vilja kämpa. Att våga vara jag.



Kan egentligen fortsätta i all oändlighet, för det finns lycka i det mesta.

2011-07-25 @ 10:25:43
URL: http://fridajs.blogg.se/
Postat av: Malin

sv: Lycka är nästan detsamma för mig. Att alla andra runtomkring mig mår bra. Att jag får göra det jag älskar, och lyckas. Det är lycka för mig!

hurså då? :)

2011-07-25 @ 12:36:34
URL: http://nyylund.blogg.se/
Postat av: Matilda

Sv; Tack vad snällt sagt!:)

2011-07-25 @ 14:58:46
URL: http://tildagrubb.blogg.se/
Postat av: Sofie

Svaaar: Jag veet, ångrar att jag inte hängde med ut asså! :( Men men, nästa gång är jag på!

Såg att jag fått frågan om vad lycka är dessutom, lovar att svara på det så fort jag hinner! Vill komma på ett bra svar men nu är jag på jobbet och kan inte riktigt koncentrera mig ;D Puss!

2011-07-25 @ 19:15:54
URL: http://weeakness.blogg.se/
Postat av: Malin

okej! :)

2011-07-25 @ 22:28:20
URL: http://nyylund.blogg.se/
Postat av: Becca

Sv: åh tack!! Gud vad glad jag blir!!

Din kommentar värmer ända in i hjärtat!

Vad fin du är :) Lycka för mig, är också så

Myckwt att se andra glada lyckliga och må bra!

Det är så viktigt för mig, och älskar att göra

andra glada!

2011-07-25 @ 22:29:09
URL: http://Rebfre.se
Postat av: Natalie

vilken fin bild =)

2011-07-25 @ 22:37:17
URL: http://natalienygrens.blogg.se/
Postat av: Elin

Har du gjort något roligt i helgen :)?

2011-07-25 @ 22:43:48
URL: http://byelin.blogg.se/
Postat av: Elin

Har du gjort något roligt i helgen :)?

2011-07-25 @ 22:43:48
URL: http://byelin.blogg.se/
Postat av: Nicole

Tycker lycka är när man själv och alla runt om en mår bra! När man är nöjd var man befinner sig just då. Sen finns det ju alltid upp- och nergångar, det får man ta itu med då!



Bra inlägg du har gjort!

2011-07-25 @ 22:47:03
URL: http://niic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0