mord i smedby

Jag har suttit och läst om mordet som ägde rum i smedby 25e mars 1999, man tänker att det inte händer så mkt runt omkring, men detta var ju bara några år sedan. Mannen, ( vet hans namn) men lägger nog inte ut det här, dränkte sitt barn, sen sköt ihjäl sin fru med ett avsågat hagelgivär, han la sedan de två i en grön sopptunna ute i garaget, MIN FRÅGA är nu, VAD GJORDE POLISEN? För det första gör man ju husransakan= polisen ska kolla igenom huset?! oCH ANVÄNDA lUMINOL( BLIR ETT ULRAVIOLETT LJUS) om det förekommit blod på ngt ställe, i detta fall var badrummet på övervåningen mordplatsen,  och de borde kanske letat med, som i garaget där kropparna låg i soppan.

Men inget hittades av polisen, mannen köpte sedan fritidshus i svärtinge, där grävde han ner kropparna, men sedan tog utredningen fart och han åkte fast.
Han bad om frigivning 2010 men det avslogs, MEN han har en ny flickvän sedan 2001 som är MED I VÄNSTERPARTIET+ (dock inte det stora vänsterpariet som man ser i tv)!
och vet även vem denna kvinna är, som väljer att ha ett förhållande med en man som är dömd och även erkänt dubbelmordet. För det första tycker jag det är sjukt att hon ligger på plats nr 6 i kommunvalet om att få leda sin kommun, och hon är ihop med en mördare.
Men alla får väl vara som dem vill och kärleken har ju inga gränser sägs det, men hm....


Bild på Morriz som även han tycker kriminologi är sjukt intressant ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0